Motorwagen opbouw

Choose your country
  • Motorwagen opbouw

    Details

  • Motorwagen opbouw

    Foto's

  • Motorwagen opbouw

    Configurator

MOTORWAGEN OPBOUW / COMBI

Graag leveren wij de opbouw voor uw motorwagen. Deze wordt opgebouwd op een door u aangeleverde chassiscabine. Uiteraard is het ook mogelijk om de gehele Combi te leveren, dus inclusief de aanhangwagen. U heeft de keuze uit middenassers en schamelaanhangwagens. Wij kunnen de motorwagen / Combi vergaand naar uw wens bouwen: verstelbare dissel, steekrongen, aluminium zijborden, tweede laadhoogte, hardhouten vloer, doorlaaddeuren, ladingvastzetsysteem, ladingcertificaten, hefdak, laadklep, containertransport, bdf-systeem, etcetera. In onze Trailerconfigurator kunt u de motorwagen/Combi /bakwagen met uitgebreide opties en mogelijkheden naar wens samenstellen. Heeft u liever dat wij de offerte maken? Dat doen wij graag! Geef uw gegevens door en u ontvangt de gewenste offerte per mail.

Chassis

Traconchassis zijn geconstrueerd voor langdurig en intensief gebruik. Het motorwagenchassis wordt elke 400 mm. voorzien van een dwarsligger zodat een zware vloerbelasting mogelijk is. Kortom: dit chassis vormt de basis voor een extra lange levensduur!

[lees meer]
[sluiten]

Oppervlaktebehandeling

Thermisch verzinken

Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk om al onze chassis thermisch te verzinken. Dit is de beste anti-corrosiebehandeling die mogelijk is. Thermisch verzinken is een dompelproces, waarbij het vloeibare zink met een temperatuur van circa 450 °C, zowel inwendig als uitwendig, in alle hoeken van het chassis komt. Het staal en het zink vormen samen een zinklegering. Deze zeer sterke beschermende laag wordt afgesloten door een zuivere zinklaag. Op de kwetsbare randen is het zink dikker waardoor de bescherming nog beter is. Verzinkte chassis zijn zeer duurzaam, onderhoudsvrij en bieden een maximale bescherming. Een thermisch verzinkt chassis is minstens 15 jaar bestand tegen roest.

 

 

[lees meer]
[sluiten]

Vloer

Gecertificeerde 28 mm. vlakke, platen vloer. Voorzien van slijtvast anti-slip profiel. Door de ondersteuning met veel dwarsliggers (elke 400 mm.) is deze vloer geschikt voor hoge belastingen. Een gecertificeerde vloerbelasting van maximaal 9.000 kilogram per heftruckas is toegestaan.

MOTORWAGEN MET PLYWOODOPBOUW

Voor:

Degelijke opbouw met stalen voorhoekstijlen. Tussen de voorhoekstijlen wordt een plywood kopschot aangebracht. Om aan de binnenzijde maximale sterkte te creëren wordt een stootrand van 400 mm. hoog en 5 mm. dik aan het chassis gelast.

Achter:

Stalen achterportaal met daartussen stevige vlakke achterdeuren, hierdoor is het aanbrengen van reclame goed mogelijk. De deuren zijn voorzien van 4 scharnierpunten en dubbele sluitingen. Onder de deuren worden twee zware stalen stootnokken gemonteerd.

Wanden:

Plywoodwanden. Deze wanden zijn opgebouwd uit een Polyester buiten- en binnenwand met daartussen een houtkern. Deze wordt standaard in de kleur wit RAL9010 geleverd en kan in elke gewenste kleur geleverd worden. Onderaan de wand is aan de binnenzijde een stalen stootrand bevestigd.

MOTORWAGEN MET ZEILOPBOUW

Voor

Degelijke opbouw met stalen voorhoekstijlen. Tussen de voorhoekstijlen wordt een plywood kopschot aangebracht. Om aan de binnenzijde maximale sterkte te creëren wordt een stootrand van 400 mm. hoog en 5 mm. dik aan het chassis gelast. De voorkant wordt standaard in de kleur RAL9006 geleverd en kan in elke gewenste kleur geleverd worden.

Achter

Stalen achterportaal met daartussen stevige vlakke achterdeuren, hierdoor is het aanbrengen van reclame goed mogelijk. De deuren zijn voorzien van 4 scharnierpunten en dubbele sluitingen. Onder de deuren worden twee zware stalen stootnokken gemonteerd.

Zeilen

Dubbel geweven 900-grams zeil voorzien van RVS-overcentersluitingen. Aan de voor- en achterzijde voorzien van een spanratel.

MOTORWAGEN MET BDF-OPBOUW

Wij kunnen uw motorwagen voorzien van een BDF- of containersysteem voor 20".

[lees meer]
[sluiten]

Laadkleppen

Optioneel is het mogelijk om een achtersluitende of ondervouwende laadklep te kiezen. Standaard hebben wij gekozen voor het merk Dhollandia, ook vanwege het grote aantal servicepunten dat in Nederland aanwezig is. Zo kunt u snel geholpen worden wanneer het nodig is. Deze is leverbaar tot 4.000 kg. Door de vele mogelijkheden kunt u de laadklep geheel naar wens samenstellen.

[lees meer]
[sluiten]
Motorwagen opbouw

Trailer configurator