Choose your country
Over Tracon

Heden- Als eerste in Europa introduceert Tracon Ecocombi een uitgebreide Trailerconfigurator op haar website. Hierin worden de standaardtrailers en LZV-voertuigen gezamenlijk gepresenteerd. Met de Trailerconfigurator is het mogelijk om zelf in enkele minuten een offerte op maat te maken. Er is keuze uit bijna 1.000 basismodellen en ruim 800 opties, zodat we aan bijna elke wens kunnen voldoen. Tracon maakt gebruik van zeer moderne productiefaciliteiten waar zoveel mogelijk het gebruik van robots wordt ingezet. Daardoor is Tracon in staat om vergaand op klantwens te leveren. Maatwerk voor een standaardprijs!

Tracon Ecocombi streeft naar persoonlijke, open, eerlijke en langdurige relaties. Graag informeren wij u via deze website op transparante wijze over alle productmogelijkheden, maar daar eindigt het niet. Juist het persoonlijke contact met onze relaties en prospects stellen wij zeer op prijs. Graag komen we ook met u in contact!

Een groot deel van onze verkoop vindt plaats via dealers in Nederland en de omringende landen. Wilt u ook dealer worden, dan maken wij graag een afspraak met u om kennis te maken en de mogelijkheden door te spreken. Voor de juiste dealers zijn er mogelijkheden in Nederland en in het buitenland. 

2009- Tracon Ecocombi introduceert de LZV Combitrain. Een oplegger met een schuifbaar asstel, die zowel als individuele oplegger inzetbaar is en als LZV-(tussen)oplegger.

2005- Tracon Trailers ontwikkelt een lijn standaardopleggers met schuifzeil- en kastenopbouw. De verkoop van deze opleggers vindt direct aan de eindgebruiker plaats of gaat via dealers in Nederland of via dealers in het buitenland. Bijkomend voordeel is dat de naam Tracon meer zichtbaar wordt op de weg. Naast deze opleggers blijft Tracon toeleverancier van de carrosseriebouwers.

2002- Uitbreiding naar Scandinavië. Voor enkele grote dealers worden open heavy duty-opleggers op maat ontwikkeld en geproduceerd. Daarnaast start in 2001 de eerste ontwikkeling van LZV-voertuigen zoals Bi-trains en dollies voor Zweden.

2000- Dercks uit Wijchen wordt overgenomen en uiteindelijk samengevoegd met Tracon Trailers in Uden. Er worden veel chassis aan de carrosseriebouwers geleverd. Deze carrosseriebouwers verzorgen de opbouw en leveren de complete trailers onder hun eigen private label aan de eindgebruikers.

1978- Tracon start als een metaalconstructiebedrijf in Heesch. Eind jaren '80 specialiseert het bedrijf zich in het ontwikkelen en produceren van chassis en wissellaadbakken op maat.