Choose your country
Primeur 70" HighCube Container Combitrain

PRIMEUR!

Eerste Tracon Ecocombi 70- voet ‘Highcube’ Combitrain te bewonderen op Hardenberg

Eén van de meest voor de hand liggende toepassingsgebieden voor LZV is het containertransport. Containervervoerders waren daarom ook de eerste die massaal gebruik gingen maken van LZV’s.

De opleggerindustrie kwam in rap tempo met allerlei oplossingen om een extra 20- of 30 voeter mee te kunnen nemen. Prachtige ontwerpen, die echter in het gebruik allemaal één grote tekortkoming hebben: Er kan geen 40-voeter mee vervoerd worden wanneer het voertuig zelfstandig rijdt.

Tracon Ecocombi uit Velddriel toont op de beurs in Hardenberg (stand 405) wederom haar innovatieve kracht.

De nieuwe Tracon ‘70ft. Combitrain’ is ontworpen voor het vervoer van 20ft. en 30ft. containers in een LZV combinatie met erachter een standaard 40ft. Chassis, ECHTER als zelfstandig voertuig is het in uitgeschoven situatie een volwaardig gooseneck-chassis waarmee 2 x 20ft. of 1 x 40ft. highcube meegenomen kan worden!

Om al onze Combitrain modellen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken we gebruik van de modernste
 luchtbediende koppel- en vergrendelsystemen.quick lock logo

Vanaf mei kunnen we optioneel het revolutionaire ‘quick-lock’ systeem leveren op dit model (www.containerquicklock.com).

Lauwen Transport uit Etten-Leur, de trotse bezitter van deze wereldprimeur, was snel overtuigd van het ontwerp. Naast de universele inzetbaarheid, gaven met name het chauffeursvriendelijke ontwerp en de gebruikssnelheid de doorslag.

Met dit meest recente ontwerp is het leveringsprogramma ‘Combitrains’ nog uitgebreider geworden. Eerder verkocht Tracon al varianten met een koel-, plywood-, en schuifzeilopbouw. De voortrekkersrol op het gebied van LZV is hiermee nogmaals bevestigd.


« Terug naar nieuws