Choose your country
Pieter Smit neemt 2 TRACON MEGA Combitrains in gebruik

De Pieter Smit Groep uit Nieuw-Vennep richt zich o.a. op logistieke diensten ten behoeve van theater, pop & rock, entertainment en motorsport. Hiervoor beschikt men over een grote vloot mega-trekkers en –opleggers. 

Omdat er bij grootschalige evenementen als popconcerten vaak enorme hoeveelheden materiaal tegelijk naar één locatie moet worden gebracht, is het zaak om zoveel mogelijk lading ineens mee te nemen. Bij de introductie van de Tracon Combitrain zag Pieter Smit meteen het enorme potentieel van dit concept en hij bestelde terstond 2 stuks om mee proef te draaien. 

Hiermee heeft men tevens een primeur in handen; 
Een Combitrain/oplegger combinatie met een inhoud van ruim 160m³. Dat is ‘volume-transport’ in de ruimste zin des woords.


Waar men eerst 3 trekkers moest inzetten, zijn er nu maar 2 nodig.
“Vaarwel chauffeurstekort en overmatige CO² uitstoot”
“Hallo rendement en milieu”

De Tracon Combitrain is inzetbaar met alle bestaande trekkers en trailers uit de Pieter Smit vloot. Door het gebruiksvriendelijke en oerdegelijke ontwerp, alsmede het gebruik van standaard assen en banden zijn deze Combitrains gewoon in de eigen werkplaats in Nieuw-Vennep te onderhouden. 

Tracon Ecocombi adviseert alle vervoerders om dit goede voorbeeld te volgen. Juist nu de tarieven meer dan ooit onder druk staan is het zaak om gebruik te maken van de mogelijkheden die een ‘Ecocombi’ u kan bieden.


« Terug naar nieuws