Choose your country
LeKo Expeditie rijdt voor BVA-Auctions

LeKo Expeditie uit Alkmaar is in 2006 ontstaan door een samenvoeging van de bedrijven Dolf Leegwater Expeditie en Kok Transport. Een vrij jong en dynamisch bedrijf. Alles wat zij vervoeren gebeurt met uiterste precisie en aandacht.  Zoals ze zelf zeggen ‘’Wij behandelen elk transport alsof het onze eigen spullen zijn’’. LeKo heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei meegemaakt. Zo bestelde zij in 2016 via hun dealer Van der Linden van Sprankhuizen 12 nieuwe Tracons waarvan zes plywood en zes schuifzeilen opleggers.

Hoe is LeKo Expeditie ontstaan?
‘’ In 2005 reden wij (Dolf Leegwater Expeditie en Kok Transport) Individueel voor een gezamenlijke opdrachtgever. Omdat het werk steeds meer werd en we beiden bepaalde doorgroei ambities hadden besloten we onze handen samen ineen te slaan, om zo ieder verder te groeien. ‘’
Z
o werd dus in 2006 de firma LeKo Expeditie opgericht, door Dolf Leegwater en John Kok.

In 2006 kwam LeKo Expeditie in aanraking met BVA – Auctions. Sindsdien is LeKo al jaren de vaste samenwerkingspartner van BVA - Auctions. De veilingsite voor openbare verkoop, executie verkoop en online roerende goederen afkomstig van faillissement bij diverse bedrijven. Eerst werd er veelal met bakwagens gereden maar door de diversiteit van de veilingen en het afleveren bij voornamelijk consumenten zijn voor LeKo Expeditie wendbare city trailers noodzakelijk geworden. Een enorme groei toentertijd. In 2016 werd het alweer tijd om het wagenpark te vernieuwen en zo kwam LeKo Expeditie in contact met Tracon!

Hoe zijn jullie bij Tracon terecht gekomen?
‘’Wij zijn bij Tracon gekomen via onze Volvo Dealer, namelijk Van der Linden van Sprankhuizen uit Broek op Langedijk. Onze vaste accountmanager Ties Boon heeft ervoor gezorgd dat Tracon eens langs kwam om kennis te maken en de juiste City Trailer samen te stellen.’’

Waar wordt er bij jullie trailer extra opgelet?
‘’
Voor ons is met name de binnenhoogte belangrijk door de vele diversiteit van goederen. Dat geldt dan ook direct voor de laadklep. En de wendbaarheid uiteraard’’.

Verder zijn de nieuwe Tracons, uitgerust met IPE80 dwarsprofielen voor nét wat extra sterkte.
Ook de zeer sterke stootrand mocht bij deze trailers niet ontbreken!
Kortom zeer complete trailers! En wij wensen LeKo Expeditie dan ook ontzettend goede kilometers toe!


« Terug naar nieuws