Choose your country
BedrijfsautoRAI 2015

Komende week zal Tracon Ecocombi aanwezig zijn op de BedrijfsautoRAI 2015. Tracon Ecocombi staat al meer dan 34 jaar bekend om het ontwikkelen van innovatieve transportoplossingen, een lange levensduur en een robuuste bouwwijze.

Lange levensduur
De producten van Tracon Ecocombi zijn geconstrueerd voor langdurig en intensief gebruik. Een zeer robuust chassis met een wettelijke schoteldruk van 16 ton en technisch maar liefst 18 ton, standaard! Ook onze opbouw is geschikt voor heavy duty gebruik. Op onze beurstand laten wij u een schuifzeiloplegger zien waarvan het chassis thermisch verzinkt is om roest te voorkomen. Maar daar blijft het niet bij. Ook het kopschot en achterportaal zijn standaard thermisch verzinkt en vervolgens gespoten. Kortom een nagenoeg roestvrije oplegger! 

 van Joost 2015.10.19 145.JPG

Innovatief 
De Combitrain is de meest populaire LZV-configuratie. Omdat veel wagenparken van transporteurs zijn samengesteld uit trekkers en opleggers, ligt het voor de hand om te zoeken naar een LZV-configuratie waar het bestaande wagenpark voor gebruikt kan worden. Met de combitrain biedt Tracon Ecocombi de oplossing, namelijk een ‘’tussenoplegger’’ tussen de bestaande trekker en oplegger. Op onze beursstand laten wij u een Combitrain chassis zien met een deel van een Plywood opbouw. 

 Aunj45cHk VJcXHeNt3T3aZnMmCzMjdcQOgOnNjwz9zR

Dealernetwerk Benelux: 
Wat zeker ook centraal staat tijdens de BedrijfsautoRAI 2015 is de samenwerking tussen Tracon en Volvo Truck dealers. Dat is de reden dat onze beursstand tegenover Volvo Trucks staat. Bij ruim 60 Volvo Truck dealers in de Benelux kunt u terecht voor de aankoop en service van een Tracon trailer. Rijdt u geen Volvo? Ook dan kunt u bij ons terecht en ontmoeten wij u graag op onze beursstand. Tracon Ecocombi zal tijdens de beursdagen te bezichtigen zijn in hal 7 op stand nummer 206. U bent van harte welkom! 

 AmENFfaTSwBRu7bY3AmyU3g8L4a7Z NsDUWG93iWCCAh

Nieuwsgierig? Ontdek Tracon ook op www.tracontrailers.com. Op onze website kunt u in enkele minuten zelf een offerte configureren en direct in uw mailbox ontvangen.

Snel rijden?
Check de voorraad op de website van Tracon Ecocombi.


« Terug naar nieuws