Choose your country
Samen sta je sterk!

‘’Een goed product verkoopt zichzelf’’ zegt men wel eens, maar de service na de verkoop is zeker ook belangrijk. Mede daarom hebben wij de handen ineengeslagen met veel lokale Volvo Truck dealers. Samen delen wij de filosofie voor een duurzame combinatie en een lange levensduur.

Voor de aanschaf, garantie, service en onderdelen van een Tracon trailer kunt u terecht bij uw lokale Volvo Truck dealer. Er is altijd wel een vestiging in uw buurt. Verspreid over de Benelux zijn er ruim 50 Volvo Truck vestigingen die met Tracon samenwerken. Gespecialiseerde medewerkers van Volvo en Tracon zorgen er samen voor dat u snel en juist geholpen wordt. Ook voor service, want niet alleen uw trekker vraagt onderhoud maar ook uw oplegger. Een bijkomend voordeel is hierbij tijdswinst, want u kunt uw trekker en oplegger laten onderhouden tijdens één afspraak!

 

Semler Recycling via BAS Trucks te Veghel
Ook Semler Recycling uit Son plukt de vruchten mee van het one stop shopping principe. Onlangs heeft zij via Bas Trucks uit Veghel een nieuwe schuifzeiloplegger afgenomen. Deze schuifzeiloplegger is voorzien van een achtersluitende laadklep en 3 assen waarvan de laatste as gedwongen gestuurd is.

IMG_4885 IMG_4887

 

2 plywood opleggers en een plywood Combitrain voor Electronics Logistics uit Zeewolde
Electronics Logistics uit Zeewolde heeft 2 nieuwe plywood opleggers en een plywood Combitrain in gebruik genomen. De opleggers hebben dubbellucht assen, waarvan de achterste gestuurd is. Eén van de opleggers is ook voorzien van een zijdeur. De lange oplegger in combinatie met de Combitrain zorgt voor een mooi LZV span. Wij wensen de firma Electronics veel werkplezier met deze mooie opleggers!

  IMG_5045 2015.07.24 136.JPG

  

Transport Compleet 
Aanstaande 1, 2 en 3 september 2015 vindt Transport Compleet plaats in de Evenementenhal van Gorinchem. Deze drie dagen staan in het teken van informeren en inspireren. Ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit de transportsector zullen hierbij aanwezig zijn.   

Vertegenwoordigers van Tracon Ecocombi zullen tijdens deze dagen aanwezig zijn op de stand van Volvo. Dit is een gezamenlijke stand van de Volvo Dealers: Volvo Group Truck Center, Bluekens Truck en Bus en Van Dijk Trucks. Dus voor informatie over de trailers van Tracon Ecocombi en de samenwerking tussen Tracon en Volvo, bent  u van harte welkom! 

Logo_TransportCompleet_Website-01  

 

BedrijfsautoRAI in oktober
Van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober zal de Bedrijfswagen RAI plaatsvinden te Amsterdam. Tracon zal hierbij wederom van de partij zijn. Tracon wil tijdens deze beurs een zo goed mogelijk beeld geven van haar robuuste bouwwijze en maatwerkmogelijkheden. Dit wordt gedaan op een geheel unieke wijze. Het is dus zeker de moeite waard om Tracon op haar stand, stand nummer 206 (tegenover Volvo) te bezoeken!

 

Trailerconfigurator
Via onze trailerconfigurator op onze website kunt u zelf naar uw wens een trailer samenstellen en zelfs direct een online offerte ontvangen. U heeft een keuze uit ruim 1.000 basismodellen en 1.000 opties! In de offertelijst kunt u uw lokale dealer selecteren.
IMG_0349

Snel rijden? Check onze voorraad op onze website!


« Terug naar nieuws