Choose your country
Met Tracon "cool" de zomer in!

Met Tracon "cool" de zomer in!

Uw wagenpark is een grote kostenpost in uw bedrijf. De vraag is dan ook hoe je als ondernemer hierop kan besparen. Voor vragen over besparingen op uw trailers bent u bij Tracon aan het juiste adres. Tracon staat bekend om haar degelijke bouwwijze en haar lange levensduur en dat merk je in de kosten. Ook in het koel / vries segment is duurzaamheid van groot belang. Om die reden heeft Tracon gekozen voor een samenwerking met VéDéCar.

Tracon ontwerpt en tekent het robuuste chassis welke gebaseerd is op een lange levensduur en intensief gebruik van minimaal 15 jaar.VéDéCar zorgt voor de best geïsoleerde carrosserie die aan de strengste eisen voldoet. Kenmerkend voor VéDéCar is de robuuste opbouw en daardoor ontstaat een lange levensduur. Dit sluit aan bij de Tracon filosofie. Samen zorgen wij voor een uiterst degelijke koel / vries oplegger die speciaal voor u op maat gemaakt wordt.


Nieuwsgierig geworden?
Via de unieke Trailerconfigurator op onze website kunt u zelf door slechts een paar handelingen uit te voeren een trailer configureren naar uw wens. Uiteraard staan de medewerkers van Tracon voor u klaar om u daarbij te helpen en te adviseren. Het is verleidelijk om enkel alleen naar het bedrag te kijken onder aan de streep en daar een beslissing op te baseren. Maar is goedkoop werkelijk het goedkoopst? Tracon biedt maatwerk en alleen trailers geschikt voor een lange levensduur. Want een lange levensduur zorgt immers voor een gunstige kilometer kostprijs! Ook via uw lokale Volvo Truck Dealer kunt u terecht voor een passende offerte. Voor dealeradressen verwijzen wij u graag naar onze website www.tracontrailers.com.

 

Trans-Imex via BAS Groep efficiënt te werk
Ook bij Trans-Imex is een goede koeloplegger niet weg te denken. Trans-Imex, transporteur in voornamelijk de foodsector en voor supermarkten heeft gekozen voor de degelijkheid van Tracon. Via de BAS Groep, de Volvo dealer uit Veghel is er recent een Tracon Combitrain met VéDéCar koelopbouw afgeleverd. De ‘’tussenoplegger’’ zorgt ervoor dat het bestaande wagenpark van trekkers en opleggers gebruikt kan worden. Het is mogelijk om met een ingeschoven asstel te rijden of als een LZV combinatie. De Combitrain is eenvoudig in gebruik en behoeft weinig onderhoud. De koeler is voorzien van een Carrier Vector 1350 koelmachine welke het brandstofverbruik minimaliseert. Doordat de motor zowel de compressor als de generator voorziet van energie kunnen de aantal riemen beperkt worden.

foto 2 3x2 foto 3 3x2

 

Leen Bakker Lean and Green
Leen Bakker uit Raamsdonkveer is het toonaangevende warenhuis met ruim 170 winkels. Zij hebben onlangs twee Tracon Combitrains met polycarbonaat carrosserie in gebruik genomen. Leen Bakker is in 2014 gestart met een Lean and Green traject waarbij het terugdringen van kosten en emissie het doel is. De inzet van deze gebruiksvriendelijke Combitrains sluit perfect aan bij deze doelstellingen!

leen-bakker_CT

 

Drie schuifzeilopleggers voor Ploeger
Ploeger Logisticks heeft drie schuifzeilopleggers in gebruik genomen. De opleggers worden ingezet voor Alcoa. De opleggers zijn voorzien van full-colour schuifzeilen en een maatwerk rongenopberging aan de achterzijde van de oplegger. Ploeger heeft deze keuze gemaakt vanwege de lange levensduur. Wij wensen Ploeger veel succes met deze mooie opleggers! 

IMG_4729 IMG 4699.JPG

 

Vonk & Co via Van Dijk Groep

Vonk & Co heeft bijna 70 jaar ervaring in de transport en logistiek. Zij is gespecialiseerd in het vervoeren van witgoedapparaten en staat bekend om haar kwaliteit. Tracon heeft onlangs twee mooie middenassers afgeleverd die zijn opgebouwd door Brink Carrosserie. Deze combinaties zijn gebouwd met het oog op kwaliteit wat naadloos aansluit bij de kwaliteit die Vonk & Co uitstraalt.

IMG_6041

 

Bedrijfswagen RAI in oktober 
Van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober zal de Bedrijfswagen RAI plaatsvinden te Amsterdam. Tracon zal hierbij wederom van de partij zijn. Tracon wil tijdens deze beurs een zo goed mogelijk beeld geven van haar degelijke bouwwijze en haar robuuste chassis. Dit wordt gedaan op een geheel unieke wijze. Het is dus zeker de moeite waard om Tracon op haar stand te bezoeken! 

 

 

De volgende keer ook nieuws ontvangen via de mail? Schrijf u nu in!


« Terug naar nieuws