Choose your country
Nieuwsbrief maart

Lange levensduur: DE TOEKOMST!

In Nederland kiezen veel transporteurs voor degelijke opleggers met een lange levensduur. Door een langere levensduur zijn de kosten per kilometer het gunstigst. Zeker als u opleggers koopt met veel opties zoals een stuursysteem en/of laadklep is het gunstig om over een langere periode af te schrijven. Tracon opleggers zijn ontworpen voor een lange levensduuur. Door de degelijkheid zijn ook minder reparaties nodig. 

Maar met alleen degelijkheid zijn we er niet. Als er niet de juiste aandacht aan de oppervlaktebehandeling wordt besteed zal de oplegger uiteindelijk door roest verzwakken.  Daarom worden naast het chassis nu ook alle opbouw- en aanbouwdelen door Tracon standaard thermisch verzinkt. Dit is een arbeidsintensief proces: het staal wordt eerst thermisch verzinkt, daarna glad geschuurd en voorzien van een elastische Epoxyprimer om vervolgens in de juiste kleur te worden afgelakt.

 

Zelf uw offerte samenstellen

Via de unieke Trailerconfigurator op onze website kunt u zich eerst oriënteren op een nieuwe trailer en zelfs direct online een offerte ontvangen. Een standaard trailer is mogelijk, maar ook een trailer voor u op maat gemaakt. U heeft de keuze uit ruim 1.000 basismodellen en maar liefst 850 opties. Welke trailer u ook kiest, de degelijkheid en een lange levensduur hebben ze altijd gemeen!

 

Contact

Voor het maken van een offerte kunt u terecht bij uw lokale Volvo Truck Dealer of bij Tracon Trailers. Op onze website staan alle dealeradressen: www.tracontrailers.com

 

Volvo Harbers levert 20 stuks heavy duty Tracon opleggers aan Holterman Almelo

Volvo Truck dealer Harbers heeft onlangs een serie van 20 zware open opleggers geleverd aan Holterman Wapeningsstaal in Almelo.

IMG_3651 van Joost 2014.11.12_7

Holterman is een bekende leverancier in de bouwwereld voor het leveren van wapeningsstaal. Holterman heeft een eigen productie en levert de staalmatten met eigen vervoer aan haar klanten. Cruciaal bij de keuze van de nieuwe opleggers was de sterkte van het chassis en de lange levensduur. De opleggers van Holterman hebben een sterke 18 tons nek, een UNP160 randprofiel en zware hoofdbalken. Voor het vastzetten van de lading zijn gecertificeerde 10-tons Thiele sjorogen in de kantbalk gelast. Om roest ook op lange termijn te voorkomen zijn de opleggers voorzien van de meest ultieme roestbehandeling: Thermisch verzinken. Hierbij worden de chassis gedompeld in een zinkbad van 400 graden waarbij de zink een legering met het staal aangaat. Door deze legering kan een chassis makkelijk 20 jaar mee zonder roest.

 

Plywood opleggers voor Mostert Transport

Tracon heeft twee heavy duty Plywood opleggers afgeleverd aan Mostert Transport in Leiderdorp. 

IMG_0012 IMG_0027

Mostert is een gedegen transportbedrijf met een geschiedenis van maar liefst 90 jaar! Snelheid en kwaliteit zijn belangrijk voor Mostert, zo leveren zij de goederen binnen 24 uur in de gehele Benelux. Ook bij de trailerkeuze komt deze nadruk op kwaliteit terug. Standaard zijn de opleggers al voorzien van een zwaar thermisch verzinkt kopschot en degelijk achter portaal. Als optie is gekozen voor de zware stootrand aan de binnenzijde van de wanden. Deze stootrand wordt uniek voor Tracon uit één lengte gewalst en thermisch verzinkt. Door de dikte van de stootrand en omdat deze vast zit aan het chassis ontstaat een zeer sterke wandconstructie die de levensduur van de oplegger makkelijk overleeft.

 

Volvo Nebim Belgie levert eerste Tracon City oplegger aan NV Schelfhaut

Volvo Nebim in Belgie heeft een Tracon City oplegger geleverd aan NV Schelfhaut. 

1397_Schelfhaut_27022015 IMG_4115

NV Schelfhaut levert onderdelen voor rolluiken aan installateurs en assemblagebedrijven. Daarnaast heeft zij ook een eigen productie. Om het laden en lossen makkelijk te maken heeft NV Schelfhaut gekozen voor een hefdak. Vanwege de goede kwaliteit levert Tracon hefdaken van BPW Herstal. Dit hefdak kan 400mm geheven worden en met één simpele handbeweging weer zakken. Door toepassing van een L-dakrandprofiel van 160mm hoog buigt het dak in geopende stand niet door. Met dit L-profiel blijft het mogelijk om de lading 2.480mm breed onder het dak te plaatsen. Om de lading te zekeren is deze oplegger voorzien van een verplaatsbaar kopschot en stalen rongen in de vloer.

 

LEAFLET

Heeft u onze nieuwe leaflet al gezien? U kunt deze krijgen bij uw lokale Volvo Truck Dealer of per post opvragen bij Tracon Trailers. Uiteraard kunt u de leaflet ook digitaal inzien via: LEAFLET


« Terug naar nieuws