Choose your country
Nieuwsbrief september

TRACON TRAILERS VIA VOLVO TRUCK DEALERS

volvo logo

Tracon Trailers is in Nederland en Belgie gaan samenwerken met lokale Volvo Truck-dealers. Met deze samenwerking kunnen de Volvo Truck-dealers de service naar hun klanten uitbreiden. Voor Tracon betekent deze samenwerking een forse vergroting van haar netwerk, hiermee heeft Tracon nagenoeg een landelijke dekking gekregen. Ook voor de aftersales kunt u nu bij uw lokale dealer terecht. Op de website www.tracontrailers.com kunt u de dichtstbijzijnde aangesloten Volvo Truck-dealer vinden.

TRACON: EEN LAGE TOTAL COST OF OWNERSHIP
Als u investeert in een nieuwe trailer, dan is een lage Total Cost of Ownership voor u van belang. De trailers van Tracon zijn ontwikkeld voor intensief, maar zorgeloos gebruik en hebben een lange levensduur. Daardoor zijn deze geschikt voor kwaliteits- en kostenbewuste gebruikers. Door de hoge kwaliteit kunt u langer doorrijden en heeft u minder reparatiekosten. Alle onderdelen zijn namelijk gemaakt van degelijke materialen. Kenmerkend voor onze trailers zijn onder andere het chassis met robuuste hoofdliggers en doorgestoken dwarsliggers om de 400mm, een aangelaste stootrand voorin en een versterkt voor- en achterportaal. Om roest op de lange termijn te voorkomen is de bovenbouw standaard thermisch verzinkt en gelakt. Ook op het chassis is verzinken mogelijk. Kortom, Tracon trailers zijn gemaakt voor een lang en zorgeloos gebruik. 

DE TRAILERCONFIGURATOR
Via de unieke Trailerconfigurator op onze website kunt u zich eerst oriënteren op een nieuwe trailer en zelfs direct online een offerte ontvangen. Met het ruime aanbod is het bijna altijd mogelijk om aan uw wensen te voldoen. U heeft keuze uit ruim 1.000 basismodellen en 800 opties! Voor het maken van een offerte kunt u ook terecht bij uw lokale dealer of bij Tracon Trailers. 

EERSTE AFLEVERING VIA VOLVO GROUP TRUCK CENTER
Samen met Volvo Group Truck Center Rijnsburg heeft Tracon Trailers drie gestuurde schuifzeil opleggers afgeleverd aan Wesseling Logistics in Sassenheim. De keuze voor Tracon is gemaakt vanwege de degelijkheid en daarmee de lange levensduur. De opleggers zijn voorzien van een extra zwaar RVS achterkader en een zijdeur. Zo hoeft de achtersluitende laadklep niet altijd geopend te worden bij het lossen. Dit bespaart tijd en dus geld. 

IMG_3310IMG_3300IMG_3320 weeseling

TRANSPORT COMPLEET

Van 2 tot en met 4 september aanstaande is de beurs Transport Compleet in Gorinchem. Ook Volvo Trucks is aanwezig. De Volvo Truck-dealers Van Dijk Groep, Bluekens Truck en Bus en Volvo Group Truck Center zijn aanwezig en zullen Tracon Trailers op deze beurs vertegenwoordigen. Op de stand zullen ook Tracon verkopers aanwezig zijn. Graag zien wij u op de beurs van 2 t/m 4 september in de Evenementenhal in Gorinchem, standnummer 285. >> Bekijk de beurs

Nieuwsbrief september 2014


« Terug naar nieuws