Choose your country
Vijf LZV Combitrains voor van den Broek Logistics uit Helmond

LZV speelt een steeds belangrijkere rol in Nederland De innovatieve Combitrains met hun uitschuifbare asstel hebben daarin een belangrijke positie. De Combitrains zijn flexibel inzetbaar binnen een bestaand wagenpark en hebben bij volledige inzet een korte terugverdientijd. Van den Broek Logistics in Helmond is een voorloper in verantwoord duurzaam ondernemen, de LZV Combitrain past daar helemaal bij.

Van den Broek heeft 5 Combitrains gekocht bij Tracon Ecocombi om in te zetten in het huidige wagenpark. Het gaat om 4 schuifzeilers en een koeler. De Combitrains hebben een lengte van 8.10 meter en zijn daarmee te gebruiken met elke willekeurige volgoplegger van 13.60 meter. De Combitrains zijn standaard naloop gestuurd en thermisch verzinkt waardoor roest geen kans krijgt. Verder zijn ze uitgerust met een D’hollandia ondervouwende laadklep, hardhouten vloer, aluminium zijborden en een XL Ladingzekerheidscertificaat.

Wij zijn trots om deze complete Combitrains te mogen leveren. Wij wensen van den Broek dan ook vele succesvolle jaren met deze Combitrains toe!


« Terug naar nieuws