Choose your country
Vos Transport uit Deventer neemt eerste Tracon LZV Combitrain in ontvangst

Vos Transport uit Deventer heeft haar eerste Tracon LZV Combitrain in gebruik genomen. De tweede staat ook klaar om afgeleverd te worden. De Combitrains worden getrokken door Scania Euro 6 trekkers zodat het geheel een duurzame  en efficiënte combinatie vormt. Geheel in lijn met de Vos strategie die in 2010 als een van de eerste bedrijven de Lean and Green Award in ontvangst mocht nemen.

De LZV betreft een korte Combitrain met uitschuifbaar asstel van 8.10 meter lang waar elke standaard 13.60 oplegger, ongeacht welk merk, achter gekoppeld kan worden. Wanneer de Combitrain met ingeschoven asstel rijdt ontstaat een korte oplegger waardoor de combinatie een volwaardig alternatief voor de bakwagen vormt. Op de Combitrain is een D’Hollandia ondervouwende laadklep gemonteerd zodat hij breed inzetbaar is.

Vos Transport gaat met deze eerste twee Combitrains proefdraaien op vaste trajecten. Als de proef slaagt zullen er meer Combitrains ingezet gaan worden, Vos heeft al een optie op nog eens 8 Combitrains bij Tracon.

Korte 8.10 m Combitrain waar elke 13.60 m oplegger achter kan!


« Terug naar nieuws