Choose your country
LZV voor Dasko / AH

RUIMTE BENUTTEN!!

Transporterend Nederland klaagt steen en been over hoge dieselprijzen, lage vrachttarieven, filevorming en een dreigend chauffeurstekort. Ondanks de enorm aangetrokken transportmarkt wordt door al deze factoren vaak een rendement gehaald waar een ondernemer niet echt een warm gevoel bij krijgt.

De Nederlandse LZV-wetgeving biedt echter volop ‘ruimte’ voor verbeteringen van het rendement. Wanneer we het woord ‘ruimte’ noemen, dan hebben we het over 21.82 meter laadvloerlengte!

Veel vervoerders die met standaard citytrailers het land doorkruisen laten hiervan echter meer dan helft liggen. ‘Doodzonde’ heet dat in gewoon Nederlands.

Dasko en AH geven het goede voorbeeld

 

Tracon Ecocombi heeft samen met Dasko en Albert Hein een ‘Combitrain’ met onderschuivende laadklep ontwikkeld die in combinatie gebruikt kan worden met de bestaande citytrailers.

Deze 3-asser met liftas en naloopas is bruikbaar als gewone city oplegger, maar door de 3e as ook te gebruiken voor zware vrachten. De onderschuivende laadklep lost het aloude probleem van de ‘brievenbussen’ bij laaddocks op.

 
Milieu
Naast goed ondernemerschap is Dasko zich terdege bewust van de grote noodzaak tot terugdringen van de Co² uitstoot. Om dit ‘groene ondernemerschap’ nog verder door te voeren is deze nieuwe koeloplegger uitgerust met een Thermoking Cryotech machine.

 
Lease
Als investeren voor u op dit moment niet uitkomt bieden onze leasemogelijkheden wellicht uitkomst!


« Terug naar nieuws